Real Forum

Webbaserad konferens

Heldag 24:e april 08:30 - 17:15

Du behöver en dator med kamera (rekomenderas) eller en telefon för medverkan.
Under konferensen kommer du få lyssna till en mängd inspirerande föreläsningar och du kommer också att få tillgång digitala smårum för dig att kunna reflektera i.

Frågor och funderingar?

Hör av er till jan.orvegard@real8.se

Obs: Allt överskott går till Läkare utan gränser.

Anmälningsalternativ

24:e april 08:30 - 17:15

Erbjudande A

Du bjuds på en extraordinär och kraftfull virtuell upplevelse. Du får tillgång till konferensens huvudspår och dessutom en plats för de virtuella mötesrummen. De är dedikerade för att samverka och connecta. I de digitala rummen samverkar du med en eller flera av de andra deltagarna.

 

Erbjudande B

Max 15 personer. Deltag antingen i era egna mötesrum tillsammans eller en och en i karantänskontoret (hemma!). Ni bjuds på en extraordinär och kraftfull virtuell upplevelse. Ni får tillgång till konferensens huvudspår. I team-anmälan  ingår också  15 platser för de virtuella mötesrummen. De är dedikerade för att samverka och connecta. I de digital rummen samverkar du med en eller flera av de andra deltagarna.

Erbjudande C

Max 50 personer. Deltag antingen i era egna mötesrum eller en och en i karantänskontoret (hemma!). Ni bjuds på en extraordinär och kraftfull virtuell upplevelse. Ni får tillgång till konferensens huvudspår som ni kan sprida till fler än de 50 .I team-anmälan  ingår också  50 platser för de virtuella mötesrummen. De är dedikerade för att samverka och connecta. I de digitala rummen samverkar du med en eller flera av de andra deltagarna.

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använder våra tjänster så godkänner du till att vi samla in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlat in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.  Läs mer innan du skickar

Format

An virtual event that you can join from anywhere in the world, broadcasted from Stockholm, Sweden. 

Contact

Ask us about the event!

© REAL8  l Committed to Connect